Suomeksi

Yleistä

Kilpailut pidetään Tampereella elokuussa 2019. Tapahtumaan odotetaan noin 250 kilpailijaa, valmentajaa, tuomaria ja osallistujaa yhteensä kymmenestä taidomaasta. Seminaarit, vyökokeet sekä Maailman Taidoliiton ja EuTain kokoukset pidetään kilpailuviikolla. Varsinaiset EM-kilpailupäivät ovat perjantai ja lauantai 2-3.8.2019.

Tapahtumapaikat

Seminaarit ja vyökokeet järjestetään keskitetysti Varalan Urheiluopistolla ja kilpailut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (TESC) D-hallissa.  EM-tapahtuman majoitus on järjestetty Varalan Urheiluopistolla ja Scandic Rosendahlissa. Majoitukset varataan keskittetysti tapahtumailmoittautumisten yhteydessä Suomen Taidon toimistolle.

Kisabussi

Varalan Urheiluopiston / Scandic Hotel Rosendahlin ja TESC:in välillä kulkee perjantaina ja lauantaina kisabussi, joka kuljettaa sujuvasti tapahtumapaikalle. Kuljetus maksaa 20€/hlö ja sisältää kuljetukset kumpanakin päivänä edestakaisin.

aikataulu.JPG

 

Tapahtumapaketit ja hinnat

Tapahtumapaketteja on räätälöity niin junioreille, aikuisharrastajille kuin vapaaehtoisille/tuomareillekin. Pakettien hinnoittelun näet täältä.

Vapaaehtoiseksi tapahtumaan?

Haluatko olla mahdollistamassa vuoden huikeinta taiodotapahtumaa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Tapahtumaan tarvitaan toimitsijoita, attaseoita, järjestyksenvalvojia sekä muita tärkeitä avainhenkilöitä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä taido@taido.fi!